İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

29 Kasım 2017 Çarşamba

Sanfilippo Wing It Eyeliner

Sanfilippo Wing It Eyeliner
Sanfilippo Wing It Eyeliner

Herkese merhaba :) Bugün sizlerle geçenlerde Gratis'in kasa yanında görüp aldığım, sonrasında da Gratis'in bana gönderdiği paketten bir tane daha çıkan kuyruk stampi olan iki uçlu Sanfilippo Wing It Eyeliner ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Eyeliner çekenler çekemeyenler, ince veya kalın eyeliner sevenler yazımı mutlaka okuyun :)

Kasa yanında Sanfilippo Wing It Eyeliner dikkatimi çekince bu ne diye bakarken bir anda aklıma geldi ki ben bunu Gratis story de gördüm dedim içimden. Kampanyalı fiyatı 21 tl gibi bir şeydi hemen meraktan aldım geldim eve denedim hatta instagramdan takip edenler bilir storyde canlı canlı uygulamıştım.

Sanfilippo Wing It Eyeliner
Sanfilippo Wing It Eyeliner

Sanfilippo Wing It Eyeliner iki uçlu bir eyeliner. Bir tarafı norma keçe uçlu kalın da sayılacak bir boyutta eyeliner. Diğer ucu ise aşağıda fotoğrafta gördüğünüz gibi eyeliner kuyruğu yapmak için üçgen stamp olarak tasarlanmış. Biraz matematik bilgilerimizi hatırlayalım tam olarak ikiz kenar bir üçgen karşımızda. Kuyruk yapmak istediğiniz bölgeye bastırarak kuyruğu elde ediyorsunuz.

Sanfilippo Wing It Eyeliner
Sanfilippo Wing It Eyeliner

İnce eyeliner kullananlar için bu kuyruk kalın gelecektir eminim ama kalın kuyruklu eyeliner sevenler için ideal boyutta benden söylemesi.
Aşağıdaki fotoğrafta elimin üzerinde sizler için denemeler yaptım. Kuyruk stamp zaten üçgen olan belli. Diğer çizgiler ise normal eyeliner tarafı ile elde edilmiş çizgiler.

Sanfilippo Wing It Eyeliner
Sanfilippo Wing It Eyeliner

Instagram Storyde paylaştıktan sonra üçgen stampi göze oturtma ile ilgili çok soru aldım. Buradan toplu bir cevap vermek istiyorum yine. Dikkat edeceğiniz bir kaç püf noktası var. Öncelikle,
İlk olarak bence stamp kısmını kullanmalısınız. Çünkü eyelinerı uygulayıp kuyruğu oturtmanız daha zor olabilir.
İkinci olarak baskılamadan önce üçgenin tabanının göz kapağınızın tarafına, üçgenin tepe noktasının ise diğer kulağa bakan tarafa doğru durması gerekiyor.
Üçüncü ve önemli bir adım ise hizalama olayı. Ben bir kaç kere denedim ve en pratik olarak diğer iki adımı gerçekleştirdikten sonra son stamp adımında alt düz kenarın yer ile paralele yakın denk getirmeye çalıştım. Göz yapısı gereği yine de tam düz çizgi çekilmiş gibi bir paralellik olmuyor daha doğal oluyor.

Şimdi gelelim stamp ve eyeliner özelliğine. Mat bir eyeliner Sanfilippo Wing It Eyeliner siyah ama  sim siyah değil. Kimileri kömür gibi kap kara sever ne de olsa. Ben siyahlığı tam olsun diye bir kaç kere üstünden geçtim. Kuyruk yapamayanlar için gerçekten pratik bir ürün. Eyeliner uygulama süresini gerçekten de kısaltıyor. Sabah özellikle erken gidenler için zamandan tasarruf sağlayacak bir eyeliner. Elinizin alışması için bir kaç deneme yapmanızda fayda var. El alıştıktan sonra uygulama süresi daha da kısalıyor.

Sanfilippo Wing It Eyeliner
Sanfilippo Wing It Eyeliner

4 yorum:

  1. Kuruk biraz daha ince olabilir miydi diyorum hep. Sanırım böyle ürünlere kullanmaya alışmak lazım. Sonrası çok pratik gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Birkaç kez uygulama yapınca insanın eli alışıyor ve az hata ile yapılıyor.:)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13