İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

10 Kasım 2017 Cuma

Farmasi Cashmere Eyeshadow




Herkese merhaba :) Bir süre önce Sosyal medyada (instagram Farmasi Pınarı olarak bilinen Pınar Hanım'dan yeni bir kargo aldım yine çok merak ettiğim Farmasi ürünleri yer alıyordu. Bunlardan biri de Farmasi Cashmere Eyeshadow 04 numara coffee brown rengiydi. Hem kahve hem de metalik far seviyorsanız doğru yerdesiniz :)





Daha önce Farmasi markasına ait tekli far olarak velvet serisinden mor bir far denemiştim ve çok sevmiştim. Bu seferki far Cashmere serisinden ve metalik görünümü olan bir far. Her kahve tonunu sevmem ama bu farın tonunu o kadar beğendim ki. Eminim siz de çok seversiniz. 

Ürün 5 gram. Yine arka kısımda son kullanma tarihi yer alıyor bu olayı gerçekten çok seviyorum. Siyah ve sade bir ambalajı mevcut. 


Ben genelde far bazı ile farları uyguluyorum gözüme ama sizin için swatchladığımda far bazı kullanmadım. Pigment olarak gayet iyi anlayacağınız. Yumuşak bir yapısı var. Ben bu rengi gerçekten çok sevdim. Parmağımla uyguladığımda tozutmadı ama fırça ile biraz tozutuyor. Kalıcılığı da gayet tatmin edici.



Alttaki fotoğrafta göz kapağıma baz üzerine sadece bu farı uyguladım rengini daha iyi görün diye.
Bu ürünü ve Farmasinin diğer ürünlerini satın almak isterseniz Pınar Hanım'a instagram veya kendi sitesi olan  Farmasi Pınarı ndan ulaşabilirsiniz.


4 yorum:

  1. Bu renk galiba bir ara bende de vardı, çok şık duruyor gerçekten. Bu farların yapısını da ayrıca seviyorum. Güle güle kullan Ebru'cum :)

    YanıtlaSil
  2. Renk çok güzelmiş tek başına kullanılan renkleri seviyorum.:)

    YanıtlaSil
  3. renk sanırım hepimizin en sevdiği renklerden biri güle güle kullan .-))

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13