İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

23 Ağustos 2017 Çarşamba

Karakter Dükkanı İle Buz Devri Evimizde


Karakter Dükkanı İle Buz Devri Evimizde

Herkese merhaba :) Bugün sizlere çocuklarınız, yeğenleriniz kısacası hediye almayı ve ihtiyaçlarını karşılamak istediğiniz her çocuk için mutlaka zevkine hitap edecek bir site olan Karakter Dükkanı'ndan bahsetmek istiyorum. Belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için de bu önerime kulak verirsiniz diye düşündüm.


Karakter Dükkanı İle Buz Devri Evimizde

Benim en sevdiğim çizgi karakterler Buz Devri'nde yer alıyor. Karakter Dükkanına girip oğlum Altuğ için hoşuna gidecek bir peluş oyuncak almaya karar verdim ve Buz Devri Oyuncakları içerisinde neler var neler yok diyerek bakınmaya başladım. Öncelikle seçenekler çok fazla. Önce epey bir kararsız kaldım çünkü hepsi çok güzeller. Zaten Karakter Dükkanı Türkiye'deki en büyük çizgi karakter dükkanı olduğu için görsellerin içinde şaşırıp kalıyorsunuz. Bu kadar seçeneği bir arada bulmak gerçekten zor. Ürünlerin hepsi de orijinal lisanslı ürün olduğu için güven konusunda hiç bir soru işareti gelmiyor akıllara. Önceden ödeme yapmak istemeyenler için de kapıda ödeme seçeneği mevcut. 

Karakter Dükkanı İle Buz Devri Evimizde

Öncelikle boyut olarak oğlum için uygun seçeneklere baktım. Aynı peluş oyuncağın farklı boylarının olması bence çok büyük bir alternatif. Şöyle gözümü kapatıp oğlumun yanında bir peluş hayal ettim ve bu da Diego oldu hem de 40 cm lik. Minik boy peluşları vardı ama bu boy evdekilerden bayağı bir dikkat çekici ve farklıydı yani tam da aradığım özelliklerdeydi. 

Karakter Dükkanı İle Buz Devri Evimizde

Altuğ pek sevdi yeni oyuncağını. Zaten hayvanları çok seven bir çocuk. Sokakta hayvanları sevmek için çıldırıyorken evde de bu hazzı yaşasın istedim. Diego ile pek de iyi anlaştılar. Mama sandalyesini bile paylaşıyor daha ne olsun. Eğer siz de siteye bakmak isterseniz buradan bakabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Çocuklar bir yana benim de çok sevdiğim bir karakter bu :)

    YanıtlaSil
  2. en sevdiğim karakterlerden biridir benim buz devrinde senin minik ile de çok iyi anlaşmış güle güle kullansın :-)

    YanıtlaSil
  3. Bende çok severim buz devri karakterlerini özelllikle diegoyu 😁

    YanıtlaSil
  4. Oyy ben o kıvırcık kuzuyu yerim, maşallah! Karakter Dükkanı hepimizin sevgilisi oldu, biz de severek alışveriş yapıyoruz. Öptüm!

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13