İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

24 Temmuz 2017 Pazartesi

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer


Herkese merhaba :) Geçen haftalarda size buradaki yazımda Physicians Formula ürünlerinden birazcık bahsetmiştim. Physicians Formula ürünlerinin çeşitliliği o kadar fazla ki ara ara bu markanın ürünlerine değinmeyi planladım ve plan dahilinde sizlerle tanıştıracağım ürünlerden biri de Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer. Tanıştıracağım dedim ama aslında bir çoğunuz mutlaka duymuştur ya da görmüştür bu ürünü ama diyorum ki bir de benden okuyun :)




Yine markadan daha önce bilgisi olmayanlar için birazcık bahsetmek gerekirse;

Physicians Formula Cruelty Free firma. Bu demek oluyor ki marka hayvan dostu yani ürünlerini üretirken hiç birinde hayvan deneyleri yapmıyor. Ayrıca bu marka ürünlerinde paraben olmadığı gibi kozmetikte bulunan 132 zararlı kimyasal madde kullanılmıyor. Physicians Formula Ürünleri hipoalerjenik, dermatolojik olarak test edilmiş, hassas ciltler için özel geliştirilmiş ve lens kullananlar  ve hassas gözler için de güvenlidir.


Gelelim markanın ürünleri içerisinde en sevilen ürünlerden biri olan Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer a. Ambalajı, tasarımı, kokusu, dokusu, yapısı, rengi, işlevi ile beni al beni al diye bağıran bir ürün Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer. Kapağını açmadan önce tasarım ve ambalajı dikkat çekiyor tabi. Kapak tasarımı ile sıcağı yazı çağrıştırırken kapağını açtığınız anda kokusu sizi başka bir diyara götürüyor. Böyle hani kokladıkça koklamak istersiniz ya bazen aynen öyle bir şey hissediyorsunuz.


Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer ın iki rengi mevcut. Ben aldığımda tek çeşitti ama şimdi diğer rengi de ülkemize getirdiler. Yeni gelen ise light bronzer olarak geçiyor.


Physicians Formula ürünlerinde en sevdiğim özelliklerden biri Murumuru Butter Bronzerda da tabi ki mevcut. O da bu tarz ürünlerin ayna ve fırça içermesi. Yani çantaya atıp çıkmalık. Ben kendi fırçası ile daha kullanmadım Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer ı ama en iyi performansın da kendi fırçası ile alındığını duymuştum. Genelde makyaj çantamda sünger, fırça vs eksik olmadığı için elim kendi fırçasına gitmedi bi de ne bileyim fırçaya kıyamadım sanırım :) Çünkü yapısı kıl değil süngerimsi bir fırça.


Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer ın içindeki murumuru yağı ve brezilya tarçını cilde doğal bir ışıltı sağlıyor. Yapı olarak kremsi hatta krem-toz tarzı bir ürün. O yüzden de kolaylıkla cildinizde dağıtabildiğiniz gibi kolayca da uygulama yapabiliyorsunuz. Sağlıklı bir bronz görünüm, doğal bir ışıltı elde etmek istiyorsunuz mutlaka Physicians Formula Murumuru Butter Bronzerı deneyin. Çok memnun kalacağınıza eminim. İçeriği zaten temiz eee o zaman daha ne olsun ne isteyelim di mi :)


Fırçası anlattığım gibi süngerimsi bir yapıda. Şu güzelliğe bakar mısınız. Kesinlikle fırça da ayrı güzel bir görsellikte tasarlanmış. Yani marka A-Z ye her şeyi detaylıca düşünüp tasarlıyor. Kalite de en önemlisi.


Gelelim Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer ın kolumdaki görüntüsüne :) Ben buğday tenliyim. Kol iç kısmımda denedim sizler için. Denk gelirseniz mutlaka yüzünüzde deneyin kokusu ile birlikte Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer a bayılacaksınız demedi demeyin :)

Sizin en sevdiğiniz Physicians Formula ürünü nedir. Murumuru Butter Bronzer ı denediyseniz mutlaka yorumlarınızı bekliyorum ;) Bir de sabırsızlıkla beklediğim bir şey var ki Murumuru Allık :) Gelsin artık ülkemize ama di mi :)

5 yorum:

  1. Ten rengime uyar mı tek soru işaretim 😫

    YanıtlaSil
  2. benim en sevdiğim ürün eyelinerı. Eye booster eyelinerını mutlaka denemelisin. Bu ürününü de ben en kısa zamanda deneyeceğim. fırçası çok değişikmiş :)

    YanıtlaSil
  3. Bu markanın pigmentasyonlqrının hep çok zayıf olduğunu okuduğum için bir türlü elim gitmiyor

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13