İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

21 Temmuz 2017 Cuma

Essence Life Is a Festival Ombre Allık


Herkese merhaba :) Bugün sizlere Essence in ülkemize son gelen koleksiyonu olan Life is a Festival koleksiyonundaki ombre allıktan bahsetmek istiyorum. Ombre ürünler genelde hem çok seviliyor hem de tercih ediliyor. Bana göre bunun nedenlerinden biri ürünün renk geçişlerinden dolayı mini bir palet işlevi görmesi. Bir diğer nedeni de tabi yine bana göre görsel olarak sade gibi olsa da geçişlerden dolayı güzel durması. Tabi ürünün renklerinin tercih edilen renkler olduğunu düşünerek bu yorumları yapıyorum.



Essence ürünleri Gratis mağazalarında standları kaldırıldıktan sonra mağaza olarak Rossmann ve Eve shoplarda bulunabiliyor bu aralar. Eve shop a bu koleksiyon geldi mi bilmiyorum ama ben Rossmann alışverişimde bu güzel allığı edinmiş oldum.


Limited Edition koleksiyonlarda standlarındaki boşluklar kadar yani genelde üçer adet ürün geliyor. O yüzden çok beğenilen ve beklenen bir ürünse kapanın elinde kalıyor diyebilirim. Essence Life Is a Festival Ombre Allık da böyle kapış giden ürünlerden biri oldu. Hem limited edition olması hem uygun fiyatı hem de Essence ürünlerinin sevilmesi bu durumda büyük bir etken oluşturuyor.


Ben genelde ombre ürünleri ve allıkları karıştırıp uygulamayı seviyorum ve tercih ediyorum. Essence Life Is a Festival Ombre Allık da yine böyle uyguladığım bir ürün oldu. Koleksiyonda tek renk mevcut o da böyle pembeli bir renk.


Siz zevkinize göre Essence Life Is a Festival Ombre Allığı açık koyu bölümler ayrı olarak uygulayabilirsiniz hatta isterseniz bu ürün far bile olur. Benim aslında bu renge benzer başka allıklarım da vardı ama yine ombre olması beni etkiledi bir de testerını denedikten sonra gün ışığında o kadar güzel durdu ki almayı tercih ettim. Pigmenti ışıktan dolayı az gibi görünse de aslında gayet iyi.


Yukarıdaki fotoğrafta karıştırıp tenimde size gösterdim. Aşağıdaki fotoğraf ise ayrı ayrı yani hem açık hem de koyu tonlardan örnek olarak sizler için denedim.


Allık severseniz ve pembe de severseniz siz de benim gibi dayanamaz alırsınız diyorum :) Sizin bu koleksiyonda ilginizi çeken ürünler neler oldu?

11 yorum:

  1. alamadım bunu yetişemedim ama neyse ki gül kurusundan ziyade pembeymiş.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Ya çok tatlıııı :D Bunun bronzer gibi olanı varmıdır acaba

    YanıtlaSil
  3. bende hemen kaptım bir tane kullanmasam da dursun diye :)

    YanıtlaSil
  4. Senin yazını bekliyordum Ebru'cum allık için *.* Bugün gidip almayı planlıyorum :*

    YanıtlaSil
  5. Blogu takibe aldım olmusmu

    YanıtlaSil
  6. Rengi çok güzelmiş ama malesef koleksiyon ürünleri çabucak bitiyor yakalamak şans işi

    YanıtlaSil
  7. Nyx in ombrelerine benzettim bunu 🤗

    YanıtlaSil
  8. Harika bir allık yaa... :) Çok sevdim ama birileri brandiumdakileri bitirmiş. Kim acaba ? :P

    YanıtlaSil
  9. Şekli de rengi de çok hoşuma gitti. İyi günlerde kullan ^.^

    YanıtlaSil
  10. Rengi cok guzel insatagram kullanici adim pembegul28
    Sevgiler

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13