İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

19 Nisan 2017 Çarşamba

Poshe Top Coat - Jet Oje Kurutucu

Poshe Oje Kurutucu
Poshe Top Coat - Jet Oje Kurutucu

Herkese merhaba. Siz de benim gibi gece yatarken oje sürenlerden olup, gece yarısı uyanıp da tırnaklarınızın pijama tarafından oje sayesinde tutsak alınma durumunu sık sık yaşıyorsanız yazımı mutlaka okumalısınız :) Poshe Top Coat - Jet Oje Kurutucu beni bu dertten kurtardı. Sizinle de Poshe Top Coat - Jet Oje Kurutucu yu tanıştırmak istiyorum.


Poshe Top Coat - Jet Oje Kurutucu
Poshe Top Coat - Jet Oje Kurutucu

Poshe Top Coat - Jet Oje Kurutucu yu bir Makyaj Saati alışverişim sırasında hem ihtiyaç hem de meraktan dolayı satın aldım. Gece oje sürdüğüm için bir çok kez tırnaklarım pijamama yapışmıştır hayatım boyunca. Ojenin bozulduğu yetmezmiş gibi bir de pijamayı ojeden temizlemek en kötüsüdür başına gelenler bilir.

Poshe Top Coat - Jet Oje Kurutucu çok kullanışlı ve pratik bir ürün. Allure Dergisi en iyi oje kurutucu ödülünü layık görmüş kendisine. Ayrıca içeriğinde özellikle hamilelerin kaçınması gereken o üç zararlı madde (DBP, Tülin ve Formaldeit) bulunmuyor. Her türlü oje ile kullanıldığı gibi ojenin yapısını da rengini de bozmuyor. 

Poshe Top Coat - Jet Oje Kurutucu
Poshe Top Coat - Jet Oje Kurutucu

Şişesinden de görüldüğü üzere  Poshe Top Coat - Jet Oje Kurutucu şeffaf 14 ml lik bir ürün.  Ben iki ya da üç kat sürdüğüm ojenin üzerine uyguladım ve hiç bir şekilde ojenin rengi bulaşıp bu şeffaflığa geçmedi. Ayrıca gerçekten o kadar hızlı kuruttu ki ojeyi, bir işiniz varsa kaldığınız yerden devam ederseniz o kadar kurudu yani. Ojenin üzerinde bir katman oluşuyor ama bu katmanı sürdüğünüz için siz biliyorsunuz başkası tırnağınızı ellese ya da baksa hayatta anlamaz top coat olduğunu. Bu katman da sanki oje süreli ve kuruyalı saatler olmuş gibi o kadar hızlı bir etki veriyor bir kaç dakika içinde 

Poshe Top Coat - Jet Oje Kurutucu
Poshe Top Coat - Jet Oje Kurutucu

Fırçası normal ojelere göre daha uzun bir modelde. Ojenin üzerinde fırça izin oluşmadığı gibi çok güzel de bir parlaklık veriyor. Mat oje bu ara hiç sürmediğim için denemedim. Onu da belirtmek isterim. Ürün Makyaj Saati sitesinde satılıyor. Buradan bakabilirsiniz. Site ara ara güzel indirimler yapıyor. Ben indirimde aldım bu ürünü o yüzden sizin de indirim zamanını takip edip alışveriş yapmanızı nacizane tavsiye ederim.

8 yorum:

  1. Ben her indirimde siparişimin yanına bunun minnak boyundan ekliyorum. Kullandığım en en en iyi oje kurutucu, bayılıyorum! Güle güle kullanalım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke daha önce alsaydım ben de çok beğendim. Gerçekten güle güle kullanalım. Öptüm cnm ben de :)

      Sil
  2. İyi olduğunu duymuştum ancak bu kadar iyi yorum beklemiyordum.Elimdeki biter bitmez alıyorum o halde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben beğendim bu kadar tahmin etmezdim almadan ;)

      Sil
  3. Aa ilk fırsatta alacağım bende (:

    YanıtlaSil
  4. ben de severim bunu çok başarılı güle güle kullan .-))

    YanıtlaSil
  5. Watsons dan aldığımız poshe oje kurutucunun aynısı değil galiba bu ürün 😊

    YanıtlaSil
  6. Gece yatmadan oje sürenlerden biri de benim. Çok eskiden beri. Bekarken anneme seslenirdim annem üzerimi örter misin diye. Robot gibi geçerdim uykuya:))
    Farklı ürünler denedim ama bunu denemedim. Siteye baktım fiyatı biraz yüksek. İndirim maili geldiğinde alayım.
    Bilgi için çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13