İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

14 Mart 2017 Salı

Dermacol Make-Up Cover Ultra Fondöten

 Dermacol Make-up Cover
 Dermacol Make-up Cover Ultra Kapatıcı Fondöten

Herkese merhaba :)
Uzun zamandır kullandığım ama bitmesin diye gözünün içine bakıp az az kullandığım faydalı bir ürün yazısı ile karşınızdayım :) 



Benim bilenler bilir hem gözenek problemim var hem de alnımda geçirdiğim bir kaza sonucu oluşan izlerim mevcut. Günümüzde böyle izlerden erkekler bile rahatsız oluyorken bayan olmak pek kolay olmuyor. Ben de acaba bu izlerimi nasıl kapatırım diye araştırırken karşıma Dermacol markası çıkıverdi. Deneyimlerimi de benim gibi yüzünden ya da belirli bölgesinde problemi olanlar varsa diye yardımcı olmak ve fikir vermek için sizlerle paylaşmak istedim. Böyle durumlarda insan internete girip hemen derdine çare bulmaya çalışıp araştırıyor. Umarım yardımcı olurum.

Dermacol markası ürünleri 1960lı yılların başında Prag Film stüdyolarında kullanılmaya başladı. Şu an günümüzde de duyduğuma göre Prag'ta satılan 4 makyaj malzemesinden biri Dermacol markasına aitmiş. Markanın ülkemizde de satışta olan bir sürü ürünü var. Özellikle yeni çıkan ürünleri var ki gerçekten al beni diyorlar. İleri de denersem mutlaka buradan da size yazacağım.

Ben yüzümdeki problemler için bir kaç ürün bu sorunu aştım ve bu ürünlerden biri hatta ilk keşfettiğim ürün ise Dermacol Make-up cover Ultra Kapatıcı fondöten oldu.

 Dermacol Make-up Cover
 Dermacol Make-up Cover Ultra Kapatıcı Fondöten

İnternette gezinirken Dermacol Make-up Cover Ultra Kapatıcı Fondötene ait yabancıların çektiği bir kaç Youtube videosuna denk geldim. Videolarda dövme vs herşeyi kapatıyorlardı bu ürünle. Böyle olunca hemen araştırmaya girdim ve bu ürünü bulup buluşturdum aldım ve denedim :)

Bendeki rengi 1111B/211.  13 farklı rengi mevcut. Ben internet üzerinden aldığım için ve kullananların daha çok yabancı kişilerin swatchlarını inceleyip renge karar verdiğim için bana uyan başka renk olabilir mi açıkcası bilemiyorum çünkü bazen bu renk bana açık gelse de üzerine geçtiğim pudra sayesinde dengeleyebiliyorum. Siz de alacaksanız mutlaka farklı farklı swatchları iyice inceleyin. Çünkü gerçekten çok severek kullanacağınız bir ürün.

Kıvam olarak yoğun bir kıvama sahip. Az miktarda alıp sorunlu bölgeye uygulayabileceğiniz gibi tüm yüzünüze de rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Çok azı bile işinizi görüyor.

 Dermacol Make-up Cover
 Dermacol Make-up Cover Ultra Kapatıcı Fondöten

Ürün 30 gr. ve suya dayanıklı. Ben havuzda vs de denemedim ama aşağı bir video ekleyeceğim. Siz kendi gözünüzle görüp karar vereceksiniz. Tüp içerisinde yer alıyor ve kapağını açtığınızda karşınıza bir koruma ambalajı çıkıyor. Kapağın tepesi ile tıpkı bazı merhemlere pomadlara yaptığımız gibi korumayı delip ürünü kullanmaya başlıyoruz.
Tüm cilt tiplerine de uygun bir ürün. 30 Spf özelliği mevcut. Kullanmadan önce güzelce nemlendirme yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız. 

Videoyu mutlaka izleyin :)






7 yorum:

  1. bununla ilgili videoları ben de gördüm gerçekten de başarılı bir ürün göz altına da kullanılabiliyorsa alınabilir yani..

    YanıtlaSil
  2. Video baya iyiymiş gerçekten, şaşırtıcı bir ürün! Aklımda olsun! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. izleri kapatmak için çok iyiymiş. Ürünü nereden ne kadara aldın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben internetten almıştım bayağı oluyor alalı. Linkleri yazıya koydum şu an 77 tl olması lazım.

      Sil
  4. Dermocol ürünlerini ara ara duyuyorum ama hiç denk gelip inceleyemedim.

    YanıtlaSil
  5. enteresan bir fondötenmiş özel zamanlarda kullanmak için belki alınabilir ama günlük kullanımda pat diye biter sanki :D

    YanıtlaSil
  6. Bikaç kişi sordu bu ürünü bana. Gerçek mi bu videolar diye. Tabi kullanmadığım için cevap veremedim. Bu yazıya denk gelmem iyi oldu. Soranı buraya yönlendiririm:)

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13