İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

19 Aralık 2014 Cuma

Burçlara Göre Yeni Yıl Hediye Önerileri :)

Yılbaşı için burçlara göre hediye önerileri
Yılbaşı için burçlara göre hediye önerileri

Bu sıralar her yerde ve herkes yeni yıl telaşı var :) süslemeler, hediyeler, giyim, kuşam ve minik ayrıntılar...
Çalışıyorsanız iş yerinizde, belki aile fertleri arasında ya da okulda arkadaşlarınızla çeşitli yılbaşı hediye çekilişi yapmış olabilirsiniz ya da yapmak durumunda kalabilirsiniz. Karşınızdaki insanı çok da tanımıyorsanız "Ne alsam?" diye düşünmeye çoktan başlamışsanız yazımı okumanızın tam zamanı:) Hediye alacağınız kişinin burcunu öğrenirseniz sanırım işiniz kolaylaşıyor :)
Devamını okumak için ;)
İnternette gezinirken aklıma geldi ve sizin için araştırdım tabi araya kendi bilgilerimi de kattım :) Burçlara göre nacizane hediye önerileri ;)

KOÇ BURÇLARI İÇİN HEDİYELER
Koçların teknolojiye ne kadar düşkün olduğunu hemen herkes bilir. Abartıyı sevdikleri de aşikar… O nedenle son derece pahalı ve kaliteli bir hediyeye asla ve asla hayır diyemezler… 
Ne almalı?
iPhone, iPad,  Playstation, Wii, X-box oyun konsülleri, bluetooth kulaklık, dijital resim çerçevesi, fotoğraf makinesi, iPhone ya da iPad kılıfı, traş makinası, entresan ve sevimli usb bellekler Koçlar için biçilmiş kaftandır. Ayrıca her dönem dinlenebilen klasik bir cd; iyi bir film de seçenekler arasında… Teknoloji ile arası iyi olmayan koç kadınlara ise şık bir şal, şarap karafı, pırlanta yüzük ya da inci küpe alabilirsiniz…
Tüyo: Bilgisayar ya da playstation oyunlarının yeni sezonları kasım- aralık ayında çıkar. Sevdiği bir oyunun yeni versiyonu oyuncu bir sevgiliye verilecek en iyi hediyedir!
Tüyo: Sevdiğiniz birine belki de en iyi hediye SPA masajı olabilir. Pozitif duygular içerisinde SPA masajında rahatlarken sizi ne kadar sevdiğini düşüneceğinden emin olabilirsiniz… Örneğin bana bir seans SPA masajı hediye edenin kırk yıl hatırı olur söyleyeyim J (Bir seans ya da daha fazlası; bu hediyeyi, bütçenize ve hediye ettiğiniz kişiyi ne kadar sevdiğinize göre değerlendirebilirsiniz…)
BOĞA BURÇLARI İÇİN HEDİYELER
Pratik zekasına her zaman güvenen Boğa burçları için hediyenizi o denli zekice seçmelisiniz. Hemen eklemeliyim ki Boğa’lar aynı zamanda çok çok zor beğenir. O nedenle ince eleyip sık dokuyalım; lükse ve estetiğe düşkün boğalara saygıda kusur etmeyelim…
Ne almalı?
*Kaliteli bir şarap, şık bir saat, el dokuması bir kilim, antika herhangi bir nesne, spor salonu yıllık üyeliği, bitki çayları için (bitki çaylarını severler) kupa ya da demlik, plak, şık topuklu bir ayakkabı ya da erkekler için klasik ayakkabı (değişim kartı şart ama…) 
İKİZLER BURÇLARI İÇİN HEDİYELER
Sosyal ilişkileri kuvvetli ve yenilikleri her daim yakın markajına alan İkizler için hediye almak zor değil… Değişim ve değişikenlik onların adı olduğu için orijinal herhangi parçaya yatırım yapabilirsiniz. Unutmayın hediyeniz ne kadar orijinal olursa onları o denli mutlu edecektir.
Ne almalı?
Renkli bir tava ya da yaratıcı bir kek kalıbı, maket araba ve uçaklar, sinema bileti, eğlenceli bir kitap (Ntv yayınlarının bu türden çok kitabı var: İlk İnsan Diyet, Dünyanın En Harika Fikri, Cahillikler Kitabı en güzel örnekler…) olabilir. Modern bir resim tablosu, şamdan ve renkli mumlar, maç bileti ya da bütçeye göre kombine bilet, seyahat çantası, haute couture bir parça, tatlı bir anahtarlık, magnet güzel olabilir. Ayrıca seyahat düşkünü İkizler için uçak bileti, rezerve edilmiş bir gezi turu da biçilmiş kaftan olacaktır!
TÜYO: İkizler burcuna her ne alırsanız alın, hediye kutusunun içine, özel bir not yapıştırmayı unutmayın… İyi dileklerin bulunduğu ince notlar en az hediye kadar mutlu edecektir onları benden söylemesi…
YENGEÇ BURÇLARI İÇİN HEDİYELER
Romantik, duygusal yengeçlere hediye alıken de hassas yaklaşmak gerek. Öncelikle bilmelisiniz ki yengeç burçları için ritüeller önemlidir. Hediyenin nasıl paketlendiği, içeriğindeki not, sunumu ve nasıl verdiğiniz onu çok etkileyebilir ya da zorunluluk hissederek aldığınızı (bazen hangimiz öyle yapmıyoruz?) düşünüp alınabilir (ki çok alınganlardır dikkat!)…
TÜYO: Tanıdığım bütün yengeç burçları lükse meraklı olsa da bir çiçek buketinden mutlu olabilecek kadar da alçak gönüllüdür…
Ne almalı?
Melek bibloları,  abajur ya da masa lambası,  şık bir eşarp, duvar saati, ipek eşarp, bonsai ağacı ya da  herhangi bir saksı çiçeği, deri ve şık bir çanta ve belki ona uygun bir ayakkabı yengeç kadınlarını mutlu edecektir.  Mutfak üzerine hediyeler/gereçler de; gümüş bir çay takımı mesela; güzel olabilir. Yengeç erkekleri biraz daha klasik… Kravat ya da kol düğmesi onların kalbini çalmaya yeter… Ama daha iyisi, yıllık TV maç paketi üyeliği, cep telefonu, tasarım kitaplıklar…
ASLAN BURÇLARI İÇİN HEDİYELER
Lider ruhlu, cesur ve adrenalin tutkunu Aslanlar’ın aynı zamanda gösteriş düşkünü olduğunu unutmayın. Aldığınız hediyenin markası, kalitesi ve nereden alındığı önemli. Bir de herkeste olmayan özel parçaysa bu… Aslanlar için tadından yenmez!
Ne almalı?
İddialı bir stiletto ayakkabı, Hermes çanta, kol saati, bordo ya da vişne tonlarında bir elbise, satranç takımı, tasarım şemsiye, kravat, bir şişe viski, iyi bir dolma kalem, tasarım şemsiye, atkı…
BAŞAK BURÇLARI İÇİN HEDİYELER
Titiz ve düzenli başaklar için hediye alternatifi olabildiğince çok! Eleştirmeyi seven ve her koşulda eleştirecek bir detay bulan Başaklar, çok sevseler de hediyenizi önce eleştireceklerdir; hazır olun!
Ne almalı?
Pratik ve kullanışlı objeler, CD kutuları, çakı, kumbara, masa lambaları, onunla özdeşleşecek bir parfüm, şık dosyalar, hobisiyle ilgili malzemeler Başak için alabileceklerinizden sadece birkaçı. Her koşulda eleştirecek bir detay bulan Başaklar, çok sevseler de hediyenizi önce eleştireceklerdir; hazır olun!
TERAZİ BURÇLARI İÇİN HEDİYELER
Ölçüsünü bilen, estetik duyarlılığı gelişmiş zarif Terazilere alınacak hediyelerin şıklığına önem verseniz iyi olur. Çünkü o size hediye alırken ince eleyip sık dokur ve hediye durumuna en az kendisi kadar özenli yaklaşılmasını ister.  Kaliteden hoşlanır ama daha çok şaşırtmayı ve şaşırmayı sever…  Enteresan aksesuarlara yönelebilirsiniz…  Dolayısıyla egzotik, otantik eşyalar satan mağazalara şöyle bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Ne almalı?
iPhone klasik telefon ahizesi, deri ceket, herhangi bir tasarım ürünü, entresan bir duvar saati, fotoğraf albümü, makyaj malzemeleri, cep bilgisayarı, CD, orijinal tablolar, mum, kaşmir kazak, klasik bir çanta, deri eldiven seçenekleriniz arasında yer alıyor. Yine de biraz kararsız olduklarını hatırlatalım ve siz ne olur ne olmaz diye; değişim çeki almayı unutmayın!

AKREP BURÇLARI İÇİN HEDİYELER
Hayatı doruklarda yaşayan tutkulu, derin Akrep burçlarına sevginizi ifade edebilecek, özenle düşünülmüş hediyeler tercih etmelisiniz. Sizin harcadığınız çaba hediyenin kendisinden daha çok hoşlarına gidecektir inanın. Uzun zamandır düşündüğü ancak almaya fırsat bulamadığı dekoratif eşyalar onun için ideal…
Ne almalı?
Şamdan ve güzel kokulu mumlar, şık bir gece elbisesi, kırmızı ve seksi iç çamaşırı, (cinsel içerikli objeler), karanlığı ve geceyi seven, gece yaşamaktan, okumaktan hoşlanan Akreplere gece lambası, psikolojik kitaplar, tarot kartları, korku filmleri, uygun hediyelerdir.
YAY BURÇLARI İÇİN HEDİYELER
Esprili, neşeli, hareketli ve özgür bir ruha sahip Yaylara, ruhlarına uygun hediyeler almalısınız. Bir seyahat bileti mesela! Adeta keşfetmek için yaratılan Yaylar bu hediyeyle valiz hazırlamaya başlayacaklardır emin olun. Başkalarının giymeyi asla cesaret edemeyeceği bir bluz ya da ayakkabı ise Yaya alabileceğiniz diğer iki hediye alternatifi.

Ne almalı?
Dünya küresi, spor bir kol saati, hayvan dostu bir burç olduğu için hayvanlarla ilgili aksesuarlar, (eğer gerçekten hayvansever olduğunu düşünüyorsanız herhangi bir canlı da hediye edebilirsiniz)hep yapmak isteyip cesaret edemedikleri piercing, dövme vb. bir maç bileti, seyahat çantası, bilgisayar aksesuarları da alternatifleriniz arasında bulunuyor. Gözlük, bileklik, bisiklet, kahve makinesi, ekmek yapma makinesi, çikolata eğitim kursu…

OĞLAK BURÇLARI İÇİN HEDİYELER
Disiplinli ve ağırbaşlı Oğlaklar için kullanışlı hediyeler seçmekte fayda var. Kuralcı Oğlaklara sürekli giydikleri bir markadan hediye almakta fayda var… Veee elbette hediye çeki. Hediyenizi beğenmezse bile gidip gönül rahatlığıyla değiştirebilir.

Ne almalı?
Teknoloji ile araları fena olmayan oğlaklara bilgisayar ya da telefon aksesuarları alabilirisiniz. Cild bakım ürünleri, kaliteli bir parfüm, hatıra defteri ya da günlük… Zamana önem verdikleri için çok fonksiyonlu klasik bir saat de uygun düşer. Ayrıca ayakkabı düşkünü olan bu oğlaklara spor ayakkabı alabilirsiniz. Takı, süslerine düşkün oldukları için makyaj malzemesi, porselen takımları, eski günleri hatırlayıp melankolik takılması için fotoğraf albümü, antika eşyalar da uygun hediyeler.
KOVA BURÇLARI İÇİN HEDİYELER
Bağımsız, entelektüel, zeki, sıra dışı fikirleri ve yaşamlarıyla dikkate çeken Kovalar için farklı ve dikkat çekici hediyeler bulmalısınız. Zekâsını zorlamaya bayıldığı için ona zekâ oyunları, kitaplar, kahve ve çaya düşkün olduğu için şirin bir kupa hediye edebilirsiniz. Seyahati çok sevmesine karşın onun için sakın bir gezi organize etmeye kalkmayın, çünkü emrivakilerden asla hoşlanmaz!
Ne almalı?
Fotoğraf makinesi, mp3 çalar, bitpazarından değerli antikalar, koleksiyonlarına eklemek için gözlük, müzik kutusu, deri bir parça uygun hediyelerdir. UNICEF kartpostalları ya  da Greenpeace üyeliği de onlara uygundur. Ayrıca kova burçlarına ne istediklerini sorabilirsiniz. Açık sözlü kovalar düşledikleri hediyeyi ya da ihtiyacı olan parçayı şıp diye söyleyivereceklerdir. Ama söyledikleri hediye çok uçuk bir şey olabilir; hazırlıklı yolun;)
BALIK BURÇLARI İÇİN HEDİYELER
Duygusal, romantik, duyarlı, sezgileri güçlü balıkların güzellik ve estetik duyguları çok gelişmiştir. Zevkine hitap etmeyi başardığınız takdirde maddi değeri ne olursa olsun alacağınız her hediye Balıkları mutlu edecektir.
Ne almalı?
Parfüm, güzel bir çiçek, ipek bir gecelik, banyo sabunu, kaliteli kremler, mutfak için orijinal parçalar, albüm, bir fotoğraf kitabı, güzel bir tablo ya da iyi bir SPA salonundan güzel bir masaj… Düşündüğünüzü, çaba harcadığınızı hissettiği sürece Balıkları hayal kırıklığına uğratmanız imkansız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13