İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

4 Şubat 2013 Pazartesi

KRYOLAN TV PAINT STICK FONDÖTEN



Kryolan markasını daha önce duymuştum ama hiç bir ürünü bende yoktu. Bu aralar internette ve bloglarda kapatıcılık açısından Kryolan Tv Paint Stick fondötenin çok başarılı olduğunu okuyunca gidip bir bakıyım dedim. Daha önce de bahsettiğim gibi gözenek sorunuyla baş etmeye çalışıyorum ama tabi makyaj ürünlerini de ona göre seçmem gerekiyor. 
Kryolan markası tv çekimlerinde kullanılan bir marka. Her gün kullanmak için değil ama özel günlerde kullanmak üzere Şaşkınbakkal'daki Kryolan mağazasına gittim. Kryolan çalışanı Elo rengini yüzümde denedi ve bu rengi bana önerince gözenek zaafıma yenik düşüp ürünü aldım. Ne olcak benim bu gözeneklerim :( ?



Ürünün fiyatı 71 TL. Bu tip fondötenler ıslak suyu sıkılmış süngerle uygulanıyor. O yüzden uzun yıllar kullanabilirim gibime geldi. Ömrü ne kadar diye sorunca Kryolan elemanı "2 sene ama siz 5-6 yıl boyunca kullanabilirsiniz bir şey olmaz ve çok ekonomiktir bitmiyor hiç " dedi. Bir de elime sünger tutuşturdu pakette 6 parça sünger var ve fiyatı da 12 TL.



Mağazada yüzümde makyaj olduğu için çenemdeki bölgede renk tutması açısında denemiştim. Eve gelir gelmez yüzümdeki makyajı sildim ve hemen yeni fondötenimi denedim. Süngeri ıslattım ama fondötenin süngere geçmesi çok zor belki de ilk kullandığım için bu kadar zorlandım. Bayağı bir uğraştan sonra fondötenin çok çok azı süngere geçti ve yüzüme uyguladım. 
Aşağıdaki ilk fotoğraf yüzümün hiç bir şey yokken ki hali. İkinci fotoğraf ise Kryolan Tv Paint Stick uyguladığım hali. Ben beceremedim herhalde pek bir şey göremedim ama bir kaç kere daha deneyip incelemem lazım sanırım. Bu kadar övülen bir ürünün bende de işe yaraması gerekir diye düşünüyorum :)
Tüm kullanım önerilerine açığım ;)


Temizlenmiş cildim

Kryolan Tv Paint Stick uygulamasından sonraki cildim



33 yorum:

  1. Cildinin temizlenmiş hali çok çok daha iyi duruyor acaba çok koyu bir ürün yaa yüzüne sürüp süngeri ıslatıp sıktıktan sonramı dağıtsan belki öyle daha iyi durur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de senin gibi algıladım ve çok garip geldi yani ben kapatsın diye aldım normal hali daha az gözenekli duruyor :) ben beceremedim galiba işte. Bir de senin dediğin gibi deneyeyim olması lazım yani önerilere açığım :)

      Sil
    2. Bu tarz stik fondotenler ilk katta gözenekleri ortaya çıkartır, ikinci katta tam kapatıcılık sağlar. Eğer ikinci katı sürersenin eminin pürüzsüz bi cildiniz olur :)

      Sil
    3. evet çok gözenekli bi cildin varsa önce soğuk suyla gözenekleri küçültüp sonra ten makyajını yapabilirsin :)Umarım yardımcı olabilmişimdir

      Sil
  2. Bu ürün oldukça kapatıcı ancak gözenekleri yok edeceğini düşünmüyorum, aksine yoğun yapılı olduğu için gözenekleri daha da belli eder. Mağazada ışıklardan dolayı sana kapanmış gibi gelebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğum bütün bloglarda bu ürünü kullananlar gözenekleri küçülttüğünden bahsetmiş :) ben gerçekten çözemedim :)

      Sil
  3. Bende süngeri ıslatarak sürüyorumm... hmm benimde gözeneklerim var bende böyle olmadı ama :/ ama ben baz filanda kullanıyorum ondan da olabilir.. Sende baz kullarak dene belki seversin canım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl uyguluyorsun tam olarak ayrıntılı anlatabilir misin? Bir de baz olarak ne kullanıyorsun cnm?

      Sil
  4. Cnm bendede var bu ürün bir süredir kulanıyorum bir sorun yasamadım.Yalnız bendede gözenek sorunu var fakat kapatmıyor, , küçük gozeneklerde daha etkili sanirim.ışıktanmı bilemem ama senin cilt tonuna koyu kalmış fondötenin.temiz hali daha hoş geldi bana.cilt tonunu güzel esitliyor, kızarık ve kararmıs sivilce lekelerini iyi kapatıyor bu ürün doğru uygulandıgında.cukurcuklara etkisi yok ne yazık ki :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burun üzerindeki minik gözenekleri güzel kapatıyor

      Sil
  5. Merhaba bu ürünün yara kapatma renk dengeleme gibi özellikleri var ama sizi yanlış yönlendirmişler, hiçbir kapatıcı/fondoten gözenek küçültmez ki sizdekiler birazda sivilce izine benziyor. Çukurları kapatmak için latexli bir ürünle üzerini sıvamanız gerekir ki bu sizin hergün uygulayabileceğiniz bir yöntem değil ancak pro birinin yapabileceği, yara makyajlarında kullanılan yöntem. Şu an için bence çeşitli bazla kullanarak izler/gözenekleri biraz kamufle edebilirsiniz. Benefit porefessional, clinique pore minimizer gibi. Ama hiç bir kapatıcı concealeri gözeneklerim küçülecek diye almayın aksine tv stick oldukça ağır yapılı bir ürün, sürekli kullanım haline sivilce, siyah nokta gibi prob. karşılasırsınız.
    Sevgiler

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözenek küçültmesi dediğim olay şu yani sürüldüğü zaman gözeneklerin küçük görünmesi gerçekte tabiki gözenek küçültmez. Ben o kadar serum kullandım onlar bile çok çok az ufalttı.

      Sil
    2. Ozaman çok bir şey beklemen yanlış olur böyle parlak bitişli ürünler yerine mat bitişli ürünler kullanmanı tavisye ederim. Daha önce denedim b-mi bilmiyorum ama estee lauder double wear oldukça mat yağlı karma ciltlerde kalıcı bir ürün. Revlon colorstayde öyle. Blogumda tanıtmıştım. Hem kalıcı hemde mat bitişli. Daha iyi sonuc alacagını düşünüyorum canım.
      Sevgiler

      Sil
    3. Ya ben kryolan fondoten aldim ama yaparken yuzum hep kabuklaniyo nasil olacakk

      Sil
  6. Gözenek problemin için böyle ürünlere para verme bence tatlım sen bri cilt bakım uzmanına görün gözenek küçültücü tedavi uygulasınlar derim. Ayrıca aldığın fondöten cidden mükemmel bir fondöten. Süngeri iyice ıslatıp az bir ürünle tüm yüzünü kapatabilirsin. Bikaç uygulama yaparak alışırsın merak etme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözenek küçültücü tedavi uygulayacak boyutta değil aslında benim gözenekler ben bildiğim için takılıyorum biraz fazlaca :)

      Sil
  7. ben de doktor tedavisi olacak kadar çok gözenek sahibi değilim ama yine de ilerde bazı markaların gözenek küçültücülerini deneyeceğim :) bence sen de denemelisin en azından psikolojik olarak rahat edersin (:

    YanıtlaSil
  8. gözenek küçültmek için etkili olduğunu ilk kez duydum. bu ürünü bende kullanıyorum ancak böyle bir etkisi olduğunu hiç duymamıştım. hiçbir ürünün de gözenekleri kapatacağını düşünmüyorum. sıkılaştırıcı tonik,krem ve serumlar ile daha sonuca yönelik bir etki alacağını düşünüyorum. ayrıca mineral makyaja yönelebilirsin. ayrıca fondötenden ziyade pudranın gözeneklerini daha çok kapatacağını düşünüyorum. bu ürünü aldın madem bence üzerine transparan pudra da kullanmalısın hem daha doğal duracak,parlamayaı önlenecektir. sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Ah canım yaaaaa, bende tek aynı sorunu yaşayan ben sanıyordum...bende binbir umutla kaymak gibi cildim olacak diye! 70 kusur parayı verip bu üründen aldım ama loreal fondötenle (true match) çok daha iyi sonuç alıyorum...Bende anlamadım gitti, başka bloglara bakıyorum uygulama sonrası porselen gibi oluyorlar, sanırım sonrası toz pudra ile sabitlemek gerekiyor,sanırım bu ürün sadece lekeleri kapatmada başarılı, gözeneklere pek etkisi yok,y.dışı blogger'lardan okudum birçoğu "Cake" görüntü veriyor diyor, yani kalın ve unnaturel bitişli:( bende çöpe atmak istemiyorum bir yolunu bulmak gerek, ya altına bazla deneyeceğim, yada üstüne uygun pudra bulacağım kullanabilmek için...:( çözüm bulursan benide haberdar et..

    YanıtlaSil
  10. Gozenekleri acik olan arkadaslar cake make up kullanmnizi oneririm ozel gunlerde de stick ustune pudra gecerseniz gozenekleri aza indirgemis olursunuz.

    YanıtlaSil
  11. canım moralini bozak ıstemem ama gercekten gözeneklerin gzeneklikten cıkmış delik olmuşlar cukurluklar olmuş gercekten cilt uzmanına görün nette de arastrma yap derm yasın genc ken kucult ılerıde daha buyyecekbunlar hepımız ıcın böle gerekırse estetisyene görün derim netten fotografı gorunce endişelendim dıyebılırım gdecek kdar sorunum yok dememelısın acil bunun için ugras olmuyorsa takmazsın yoksa sımdı bır ılgılen derim

    YanıtlaSil
  12. önce fırçayla ince bir tabaka halinde uygulayıp ardından ıslak süngerle üstünden pat pat vurarak geçmeyi dene bence.direk süngere almak çok zorlar katı bir ürün neticede.

    YanıtlaSil
  13. Önce yüzüne tv paint stick i yüzüne yeterli miktarda sür sonra nemli sünger ile dağıtmayı dene bir de. Ben öyle yapıyorum :)

    YanıtlaSil
  14. merabalaaarr :) bu kryolan göz altı morluklarınıda kapatıyor muuuuuu :) yardımcı olursanız sevinirm bende bu üründen almak istiyorm göz altlarım çok mor o yüzden :( kapatır mı ? :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben o amaç için kullanmadım hiç ama denemek lazım :( Göz altı morlukları için Clinique concealerını önerebilirim. Yazısını adresten okuyabilirsin ;)
      http://locosmetico.blogspot.com.tr/2013/01/clinique-all-about-eyes-concealer.html

      Sil
  15. Bende gözenek yok. Yüz rengim karışık . Ve braz kırmızı lekeler var çok azckta sivlce çıkıyor arada. Kötğ bi görünüm verir mi sizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence kullanabilirsiniz. Kryolan mağazalarına gidip deneyebilirseniz daha iyi olur tabi ;)

      Sil
  16. Ya ben başka yerden sünger aldım ve suyu tutmuyor sünger fark eder mi?

    YanıtlaSil
  17. Goz alti morluklari icin harika bir urun ve surekli kullanimda 2 yil dayaniyor. Bizzat kullandigim icin biliyorum yuzumde goz alti morlugu biraz cizgi renk donusumleri var. Cok ise yariyor. Ama buyuk cilt problemlerinde sadece rengi donusturur. Pudrasiz gozenek kapatmaz.

    YanıtlaSil
  18. Nerden alabilirim bu ürünü yardimci olurmusuniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markanın mağazaları var internette bulabilirsiniz ;)

      Sil
    2. sizin aldığınız yeri yada internet linkini atabilirmisiniz ? İnternette gördüklerim hep 130 tl den aşağı bi fiyatta değil.

      Sil
  19. işe yaramaması çok kötü olmuş

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13