İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

8 Temmuz 2012 Pazar

BOURJOIS REGARD EFFET METALLISE - MOR GÖZ KALEMİ

Yakın çevrem iyi bilir mor rengi çok severim. Kıyafetlerde mor kullanınca makyaj malzemelerimde nasiplerini aldılar bu durumdan :) Konu makyaj ve mor olunca makyaj malzemelerindeki kullanımda biraz sınırlanıyor tabi. Mor bir allık düşünemiyorum mesela :) Onun yerini olmazsa olmazlar mor far, göz kalemi ve mascara alıyor. Mor mascara dediğimde ilk ve tek aklıma gelen YSL nin suya dayanıklı mor mascarası YSL MOR MASCARA kesinlikle tek geçerim ;)


Yeni vazgeçilmezim ise BOURJOIS un metalik renkli  mor göz kalemi oldu. Daha önce bir sürü bu renk göz kalemi aldım farklı farklı markalardan ama bu kalemle tanışınca hepsini bir kenara attım diyelim. Bir kere kim gördüyse sordu ne marka diye söyledim yetinmediler özellikle ellerine alıp bakmak ve incelemek istediler.


Yumuşak bir kalem ve sürümü çok rahat. Yağ gibi kayıyor diyebilirim göz kapağınızda. Kesinlikle gün içinde akma ya da dağılma yapmıyor. Metallic eyeliner diye de geçiyor ama tam bir göz kalemi. Bence performansı gayet başarılı... Dediğim gibi O da benim artık bir vazgeçilmezim oldu. Şiddetle tavsiye ediyorum ;)


Daha önce bu yazıyı yazarken fırsat bulduğumda kalemin gözümdeki halinin fotoğrafını da buraya çekip koyacağım söylemiştim. Sabah sürdüm kalemi ve şu an saat 17.42 biraz önce fotoğrafını çekip sizlerle paylaşmak aklıma geldi. ;) 



6 yorum:

  1. rengi çok hoşuma gitti :) gözde nasıl durduğunu çok merak ettim şimdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet rengi süper bir gün gözümdeyken fotoğraf çekip eklerim ;)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. aslinda mor allik cok guzel durur biraz arastirma yaparsiniz mor tonlarinda alliklarin harika durdugu makyajlara rastlayabilirsiniz ve MAC koleksiyonlarindan birinde cikarmisti beyaz tenli insanlarda hafifce kullanildiginda inanilmaz guzel duruyor:)

    YanıtlaSil
  4. Mor rengi allık olarak hiç düşünmemiştim. Kırmızı allık vardı mesela çok enteresan gelmişti uygulamada da çok başarılı. Moru da bir araştıracağım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh gercekten guzeller mor alliklar kullanmadim ama MAC in epey bir var Bobbi Browninda hatta bende birazcik daha baktimm esmerlere de yakisiyor. Kirmizi alligim var benim acaip tatlli bir goruntusu oluyor cok surmeden cok iyi sonuclar alabiliyorsun hata Mac in mavi damarli msf urunu vardi icerinde cok hafif mavi bulunan kozmetik markalari insani sasirtacak cok sey cikariyor:)

      Sil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13