İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

25 Ocak 2011 Salı

Sonunda Magic Leverag Bigudilerim ve Ben

Bir kaç gün önce size "Magic Leverag" bigudilerden bahsetmiştim. Ismarladıktan bir kaç gün sonra bigudilerim geldiler ama fırsat bulup uygulamaya koyamadığım için anca sizinle paylaşabiliyorum. Bu arada, kesinlikle ilerleyen zamanlarda herkes bu bigudileri konuşacak. Neden mi? :)
Akıllılık yapıp 2 paket ısmarlamıştım bir kere daha kendimi tebrik ettim çünkü 1 paket saçlarımın yarısına bile yetmezmiş. Saçlarım hem gür hem de uzun olduğu için bigudileri yetiştireceğim diye diplerinin sadece uçlarına sarabildim. Ayrıntıya girmek gerekirse; çok hafif nemli saçıma yine daha önce bahsettiğim Vo5 spreyden biraz sıktıktan sonra bigudileri sarmaya başladım. İnanılmaz derecede pratik ve kısa süreli bir işlem oluyor ayrıca bir o kadar da zevkli. Bir yandan televizyona bakıp bir yandan da saçlarınızı yapmanız artık daha kolay. Ben bazı saç tutamlarımın uçları açıkta kaldığını görünce kısa bigudilerden eklemeler yaptım. Hepsini bitirdikten sonra eski dönemlerdeki Fransız soylularının saç modelini kendimde gördüm ayna karşısından geçerken :) Şaka bir yana bir süre o vaziyette durduktan sonra gece kafamdaki bigudilerle uyumayı denemek istedim. Eğer sabah gece yattığınız gibi uyananlardansanız yani diğer bir deyişle "deli" yatmıyorsanız onlarla yatmanızda bir problem yok biraz sert oldukları için gece sizi rahatsız etmeyecektir dönüp durmazsanız. Sabah kalktığımda aynen yattığım gibi kalktığım halde biraz sıkıntı basmış şekilde uyandım ve hemen bigudileri çıkarttım. Sonuç mu? İşte aşağıda ;)

4 yorum:

  1. Sevindim beğenmene canım ((: Çok güzel oluyor değil mi ((:

    YanıtlaSil
  2. Evet :) Hem güzel oluyor hem de dayanıklı. Senin sayende gördüm bu harika ürünü. Teşekkür ederim tekrardan paylaşımın için ;)

    YanıtlaSil
  3. bu magic leverag bigudiler bloglarda gördükçe gel beni al diyolar canım ya:) ne kadar güzel sonuç vermiş böyle çok başarılı cidden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Güzel bir ürün ayrıca yapması da kolay ve zevkli. Sonuç da başarılı olunca insan alıp kullanmak istiyor. ;)

      Sil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13