İzleyiciler

Adsense 3

Instagram

12 Ocak 2011 Çarşamba

İlk Yurt Dışı Alışverişim - E.L.F

İnternet sitelerinden alışveriş yapmaya karşı olan ben, bir anda kendimi bir yurt dışı sitesinde alışveriş yaparken buluverdim. İlk önceleri biraz tedirgindim. "Ya ödemede bir sorun olursa, ya hiç gelmezse" diye düşünürken çoktan alışverişi onayla kısmında olduğumu fark ettim. Sipariş ettiğim ürün takipsiz kargo ile tam 8 günde elime ulaştı. İlginç olan şu ki; tesadüfen kapıyı açtığımda yandaki posta kutusunun içine sığdırılmaya çalışmış kutuyu görmem oldu. Getiren kişi kapıyı çalma zahmetinde bile bulunmamış. Buradan anladığım ürünlerim şu an elimde olduğu için gerçekten şanslıyım. O kadar uzak yoldan gelip benim kapımın önünde kaybolsaydı gerçekten çok üzülürdüm. Sorumluları yanı başımda aramak yerine çok uzaklarda arayacağım da kesindi. Siparişim güzel bir koliye bir sürü baloncuklu poşet içerisinde yerleştirilmişti. Herhangi bir sarsıntıya, darbeye karşı bütün önlemler alınmıştı. Buna gerçekten memnun oldum. Kutunun içindekilere gelince; E.l.f marka
6 adet göz farı(Mor, leylak, altın, siyah, yeşil, beyaz) (simli)
1 siyah likit eyeliner
1 siyah uzunluk ve hacim veren maskara
1 siyah göz kalemi
İlk kozmetik alışverişi denemem başarılı ile sonuçlandığı için kendimi tebrik eder, yeni siparişlerin en kısa zamanda gelmesini dilerim :)

6 yorum:

  1. e.l.f cosmetics ten bise almak bana henüz kismet olmadi. almanyada yasamama ve cok kolay ulasabilmeme ragmen. hayirlisi bakalim.

    güle güle kullan. eli

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Siz de deneyin bence madem ulaşabilme imkanınız da var

    YanıtlaSil
  3. ben de defalarca baktım birçok ürün beğendim ama alma fırsatım olmadı. aslında çok uzun ve güzel gözüken üürünler oluyor, tek kaygım birkaç dolarlık ürün alınca kargo ücreti ne olduğu. kargo ücretleri yurtiçi internet alışverişleri ile kıyasladığımızda nasıl acaba?

    YanıtlaSil
  4. Arada bir free shipping yapıyorlar eğer onu yakalarsanız kargo bedava

    YanıtlaSil
  5. canım merhaba bişey sormak istiyorum hangi kargo şirketi ile geldi ürünlerin?

    YanıtlaSil

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13